Galaxy Note 9 kan vara till försäljning bara några dagar efter lanseringen, åtminstone i Korea (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 9 kan vara till försäljning bara några dagar efter lanseringen, åtminstone i Korea (video)

Vi har officiellt gått in i månaden då officiell presentation av den mycket efterlängtade Galaxy Note 9, som kommer att lanseras officiellt den 9 augusti. Tydligen indikerar de en ny reklambild och en videoläcka som kommer från Sydkoreaförväntas försäljningen av den nya modellen börja nästan omedelbart efter avtäckningen, till stor glädje för alla mindre tålmodiga Samsung-fans.

Som kan ses på reklamaffischen i galleriet, rapporteras datumet för starten av marknadsföring är det av 24 augusti. Denna tidpunkt bör hänvisa till Korea och några andra internationella marknader, även om det för närvarande är oklart vad de kan vara.

Vidare framgår det att jag förbeställningar kan börja så tidigt som 10 augusti, bara en dag efter lanseringen. Åtminstone i Korea, för de som ska göra förbeställningen finns det flera gåvorbland vilka det finns skal, billaddare, powerbanks, trådlösa laddningsbaser eller mer.

För vilken oro video- praktiski verkligheten verkar nyheterna inte vara många.

Som redan sett i många renderingar och fotoläckor de senaste veckorna kommer designen av Note 9 inte att vara särskilt långt ifrån den för Note 8, med några allmänna korrigeringar och finesser.

Om du vill se det med dina egna ögon, hitta det korta film som föreslås nedan, tillsammans med den reklambild som redan nämnts ovan.

Relaterade artiklar

Back to top button