Galaxy Note 9 kan vara närmare än du tror, ​​av den anledningen du inte föreställer dig

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 9 kan vara närmare än du tror, ​​av den anledningen du inte föreställer dig

Om du följer rykte preliminärt på Galaxy Note 9 på våra sidor kommer du att veta att det redan har pratats mycket om design, batterikapacitet och position för fingeravtrycksläsaren, men framför allt om en eventuell ankomst på marknaden i förväg jämfört med vad Samsung alltid har vant oss vid. Traditionellt har faktiskt Galaxy Note alltid debuterat mellan slutet av augusti och septembermedan vi under 2018 kunde se den avslöjas flera veckor tidigare.

Det fortsätter att talas om en planerad lansering slutet av juli eller de allra första dagarna av augusti, det vill säga mellan 3 och 4 veckor tidigare än vanligt. De objektiva data som bekräftar denna teori är presentationen av Galaxy S9 och S9 + i februari istället för mars, och ledtrådarna om starten av arbetet med Galaxy Note 9 exakt med ca. 4 veckor i förväg jämfört med vad som hände 2017.

Ryktena tror dock inte att denna taktförändring av Samsung jämfört med förra året kan vara tillfällig, utan att den snarare borde ramas in i en exakt strategi på medellång sikt, som kommer att se sin topp i presentationen av en enhet som är avsedd att bli verkligt revolutionerande, eller i alla fall en absolut nyhet för det mobila landskapet.

Vi hänvisar till det mycket ryktade smartphone med hopfällbar display.

Dominoeffekten av denna uppkörning startade i februari skulle leda till presentationen av Galaxy S10 för de första dagarna av januari 2019lämnar det stora skyltfönstret Mobile World Congress slutet av februari till Galaxy X (eller vad Samsungs helt nya smartphone heter). Enkla spekulationer eller förväntningar på en redan kartlagd väg är det ännu för tidigt att säga. Vi får vänta och se om under tiden nästa stycke det blir Galaxy Note 9 i slutet av juli.

Relaterade artiklar

Back to top button