Galaxy Note 9 kan komma i 5 färger, inklusive en fantastisk avkastning (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 9 kan komma i 5 färger, inklusive en fantastisk avkastning (foto)

Maskinen av rykte Och läcka på Galaxy Note 9 börjar verkligen bli förgasare, ett tecken på att Samsungs arbete med sin nya juvel redan är i ett ganska stadium Avancerad. Om vi ​​i morse rapporterade ryktet om att ett batteri på 4 000 mAh skulle integreras i den nya toppen av det koreanska sortimentet, är det nu upp till de möjliga färger.

Enligt en tysk sida som specialiserat sig på rykte på Samsung-enheter kan färgerna som är tillgängliga för Galaxy Note 9 vara till och med 5. Som alltid, den riktiga tillgänglighet på varje marknad kommer att dikteras av val och utvärderingar inom marknadsavdelningen för den koreanska jätten, därför är det inte säkert att de alla kommer att landa i Italien, om antalet verkligen bekräftas.

Vissa av färgerna är stora klassiker som inte går att avsäga sig – alltså Svart är det grå – andra är mindre vanliga, men har redan setts på senare tid – som den där blå och färgen lavendel- – medan man skulle representera ett självrefererande citat från den hyllade andra iterationen av Galaxy Note-serien, nämligen att Bruni en intressant nyans halvvägs mellan bärnsten och koppar.

Om dessa färger verkligen bekräftades och du hade full valfrihet, vilken skulle du välja?

Relaterade artiklar

Back to top button