Galaxy Note 9 kan äntligen ha ett batteri värdig sin storlek

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 9 kan äntligen ha ett batteri värdig sin storlek

Efter Galaxy Note 7-explosionerna har Samsung förblivit konservativ med nästa Galaxy Note 8, vilket begränsar batteriet till bara 3 300 mAh, vilket faktiskt är lite för en phablet av denna storlek. Saker och ting kan förändras med Galaxy Note 9, åtminstone lita på det senaste rykte från Kina.

Batterikapaciteten för den framtida toppen av Samsung-sortimentet skulle verkligen vara bra 3 850 mAh eller ens 4 000 mAh, mycket mer i linje med vad vi skulle vilja ha av honom. Medan Note 9-skärmen kan gå upp till 6,4 tum och att estetiken generellt sett inte ska skilja sig för mycket från förra årets modell hoppas vi att Samsung har fokuserat på att optimera hårdvaran, höja batterikapaciteten, men inte bara.

Tänk på att källorna till dessa hypoteser inte alltid har varit felfria, så ta allt med den legitima fördelen av tvivel. Faktum är att vi redan flera gånger tidigare sett hur förhoppningar/logik har krockat med en Samsung mindre “risk” än väntat, speciellt när det gäller batteri, som redan upprepats.

Relaterade artiklar

Back to top button