Galaxy Note 9 i alla möjliga färger som visas i dessa nya renderingar (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 9 i alla möjliga färger som visas i dessa nya renderingar (foto)

Galaxy Note 9 visar upp igen i nya renderingar, med och utan omslag, från Ryssland. Återigen presenteras Samsungs nya toppsortiment i all ära, även om den officiella presentationen fortfarande är mer än en månad kvar.

De grundläggande delarna av designen är alltid desamma: denstor display på fronten, utan hack men med mycket små ramar, lätt böjda sidokanter, den dubbel kamera bakre set i en svart rektangel tillsammans med LED-blixten och sensorn för den Fingeravtryck omedelbart nedan.

Dessutom kan du på bilderna också beundra alla färgvariationer av den nya modellen i Note-serien, allt från blå till altfiolfrån Brun till gråutan att glömma klassikern svart mycket djupgående.

Kan vi säga att den nya Note 9 kommer att vara precis som den som syns i dessa renderingar? Formellt inte än, eftersom den officiella presentationen är inställd på nästa 9 augustimen estetiken hos Samsungs smartphone bör inte vara alltför långt borta från den här.

Relaterade artiklar

Back to top button