Galaxy Note 9 har fallit i smaken för oss: här är den i nya bilder och en ny brun (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 9 har fallit i smaken för oss: här är den i nya bilder och en ny brun (foto)

När den officiella presentationen av Galaxy Note 9 närmar sig, ställ in 9 augusti, registrerar vi en intensifiering av den information som rapporterats till honom som dyker upp på nätet. Även efter 24 timmar efter att ha visat dig några av dess färger, återvänder vi för att prata om det för att ge dig en ny bild.

Vad vi ser i gallerietkommer från en tweeta från Evan Blassvisar upp Samsungs nästa top-of-the-line phablet i tre olika färger: utöver de Svart Och blå visades igår, med den nya S Pen strikt i samma färg, ser vi en färg Brun aldrig sett tidigare. Faktum är att det ser annorlunda ut än på bilderna som visas ovan, med en nyans av brunt mindre markeradnästan förvandlas till guld.

Bilden som visas den lägger inte till nya detaljer jämfört med vad vi redan vet om enhetens design. Vi måste bara ge dig en tid vid den officiella presentationen av New York eller någon nyhet som kommer att dyka upp innan den.

Relaterade artiklar

Back to top button