Galaxy Note 9 går från TENAA och kan vara tillgänglig i slutet av augusti (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 9 går från TENAA och kan vara tillgänglig i slutet av augusti (bild)

Sedan Samsung presenterade presentationsdatumet för sin nya Galaxy Note 9, den stora cirkusen av rykte Och läcka har satt den nya smarttelefonen i sikte och försöker stilla entusiasternas nyhetstörst med förhandstittar och prognoser. Det sista gäller det möjliga ankomstdatum på marknaden.

Faktum är att den 9 augusti kommer Samsung att begränsa sig till att höja slöjan på sin nya juvel, men själva lanseringen kommer inte att följa efter. Enligt några rykten från Korea kan Galaxy Note 9 debutera sin egen hemma runt 24 augustii tid för att tidigarelägga utgivningen av iPhone 2018 och få en privilegierad position. När det gäller de andra marknaderna är det ännu inte känt när det ödesdigra datumet kan infalla, men det borde inte vara för sent jämfört med den koreanska marknaden.

Nya bekräftelser också på ev Tekniska specifikationer Galaxy Note 9: vi pratar om en skärm 6,4″ Super AMOLED i upplösning 1 440 x 2 960 pixlarSoC Snapdragon 845 eller Exynos 9810 (den senare varianten borde komma till oss), dubbel bakkamera från 12 + 12 megapixlarbatteri från 4 000 mAh och ny S-Pen med Bluetooth-stöd.

Samsungs nya topp i sortimentet gick sedan från TENAA, det kinesiska certifieringsorganet för elektroniska enheter. Till skillnad från vad som har hänt för andra modeller har Galaxy Note 9 för tillfället inte lämnat några intressanta spår när det gäller specifikationer eller bilder, men det är fortfarande ytterligare ett steg avslutat i sin process att närma sig den officiella lanseringen.

DU KAN VARA INTRESSERAD AV:

Relaterade artiklar

Back to top button