Galaxy Note 9 dyker upp i en ny reklamaffisch och står i kontrast till den nya S Pen

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 9 dyker upp i en ny reklamaffisch och står i kontrast till den nya S Pen

Det är mindre än en månad kvar till den officiella presentationen av den helt nya Galaxy Note 9 och som vanligt är webben redan full av bilder och rykten om den. Dagens nyhet gäller en ny reklamaffischläckte för några minuter sedan, där baksidan av det nya toppsortimentet från Samsung syns tillsammans med nya S Pen.

Förutom bekräftelserna relaterade till dubbelkamera och till den ovala fingeravtryckssensorn nedan, hittar vi viktig information om nederkant av den nya Note, som erbjuder en konfiguration som liknar tidigare generationer: i ordningen kan du se ingången till höljet för S Pen, högtalaren, mikrofonen, USB Type-C-porten och hörlursingången.

Notera även färgen på den nya S Pensom uppträder klädd i en gul mycket stark, i motsats till blå av smartphonens kropp. Förmodligen kommer samma gula att vara den som används för ramen och accenterna i just den här utgåvan av Note 9, som redan har upptäckts i några renderingar de senaste dagarna.

Med tanke på att detta är obekräftad information, som därför ska tas med en tång, är väntan på lanseringen av den nya Note 9 nu slut: mötet är för 9 augusti 2018och glöm inte att följa oss på vår sida.

Relaterade artiklar

Back to top button