Galaxy Note 9: dess kodnamn bekräftar att den kommer att födas för att diktera lagen. Kommer det att vara upp till det?

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 9: dess kodnamn bekräftar att den kommer att födas för att diktera lagen. Kommer det att vara upp till det?

Den indiskretion hade redan cirkulerat även för 6 månader sedan, men den auktoritativa bekräftelsen av Evan Blass – den mest kända av läckai konst @evleaks – kunde ha skingra alla tvivel: den kodnamn Samsungs Galaxy Note 9 kommer att bli kronadet vill säga kronapå italienska.

Ett avgjort suggestivt namn och med all sannolikhet inte slumpmässigt. Samsungs mål är alltid att dominera marknaden tack vare sina flaggskeppssmartphones, men konkurrenterna står aldrig för att titta hjälplöst, det är faktiskt mer stridbar det aldrig. Huawei P20 Pro – som vi kan definiera den första riktiga toppmodellen i P-serien – var en inte likgiltig handske, Apple kommer snart tillbaka till laddningen med ett batteri av mycket aggressiva iPhones och bakom den en hel mängd rivaler av den kaliber som LG, Sony, OnePlus och desto mer arrembante Xiaomi.

Samsung måste då dra ut en enhet ur cylindern på toppen i varje minimum aspekt, kapabel att börja om att överraska den nu beroende allmänheten och att diktera lagen genom att kröna sig själv som kungen av smartphones 2018.

Åtagandet kommer inte att bli lätt, men den koreanska jätten har alla meriter för att lyckas.

Relaterade artiklar

Back to top button