Galaxy Note 9 är väldigt nära: de som förbeställer den får den den 24 augusti

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 9 är väldigt nära: de som förbeställer den får den den 24 augusti

Galaxy Note 9 kommer att presenteras den 9 augusti 2018. Allt bra, men när kan vi ha det? I Korea verkar det som att förbeställningar kommer att börja i mitten av augusti, och det kommer förmodligen att vara samma här också, med tanke på vad han skrev idag på Twitter den alltid välinformerade Roland Quandt.

I dagens tweet låter Roland oss ​​veta det Galaxy Note 9 förbeställer vid operatörer de kommer att fortsätta till 23 augusti. Uppenbarligen slutar det på det datumet antas det att de börjar några dagar tidigare, och därför ska idén om “mitten av augusti” inte förkastas.

Men de goda nyheterna finns där tillgänglighet: för de som har bokatkommer telefonen (i mån av tillgång) hem på 24 augusti. Så det är mindre än en månad på sig att kunna ha en Note 9 i händerna. Allt verkar ha bekräftats av en europeisk operatör, därför det finns inte (självklart) officiella bekräftelser för Italien. Men låt oss föreställa oss att i vårt fall kommer timingen inte att vara mycket annorlunda.

Relaterade artiklar

Back to top button