Galaxy Note 8:s videostabilisering är oöverträffad – se hur den slår konkurrenterna från iPhone X och andra topp Android

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 8:s videostabilisering är oöverträffad – se hur den slår konkurrenterna från iPhone X och andra topp Android

Att Samsung Galaxy Note 8 är en av de bästa smartphones som finns på marknaden för närvarande råder det ingen tvekan om. Bygger på den redan utmärkta basen för Galaxy S8 och S8+, har Samsungs senaste flaggskeppsmodell kunnat göra få men betydande förbättringar. På alla S-Pensom fortsätter att representera en unicum på fältet. Men inte bara.

I synnerhet videostabilisering det verkar vara riktigt grymt bra på Galaxy Note 8, både i absolut mening, och särskilt om jämfört med sina direkta konkurrenter. Faktum är att en kollega till Engadget har nyligen publicerats på Twitter ett litet inlägg till hans recension, som består av en kort video där Galaxy Note 8 sätts på prov av ordspråken stressar av en vagn av tunnelbanatillsammans med iPhone X, Huawei Mate 10 Pro och Google Pixel 2 – vilket är det bästa marknaden har att erbjuda just nu.

Tja, resultatet är ganska överraskande, i hans omfattning: i stunderna av största skakningar av vagnen, Pixel 2, Mate 10 Pro Och iPhone X misslyckas att returnera en tillräckligt stillbild, så mycket att fläck den inramade kvinnans drag.

Vänder istället till Galaxy Note 8är sekvensen som visas så stabil att om det inte vore för landskapet som syns från vagnens fönster så skulle man kunna tro att det är ett skott med tåget stoppat.

Som en del av stabilisering så, Galaxy Note 8 är för närvarande oöverträffad. Det kommer inte att göra det till det perfekta valet för alla – alla har sina egna smaker och behov – men om det är en viktig faktor för dig när du väljer din nästa smartphone så talar bilderna definitivt för sig själva.

Relaterade artiklar

Back to top button