Galaxy Note 8 skulle ha en dubbel bakre kamera

De Galaxy S8 Den har redan lanserats och har fått mycket bra respons från den koreanska marknaden; vilket gör att Samsung tar glada konton och definitivt börjar glömma det misslyckande som inträffade med Galaxy Note 7. Precis som livet måste fortsätta, pekar enheterna också av samma anledning redan starka rykten på en slutlig utveckling som nästa redan skulle ha. Galaxy Note 8.

Bland några rykten om dess specifikationer står vi idag inför en som vi på kort sikt inte hade tänkt se i någon enhet från det sydkoreanska företaget; den dubbla bakre kameran. Ett tänkt fotografi av vad som skulle vara prototypen på Galaxy Note 8 läckt ut i 9to5google skulle visa denna teori.

Tydligen skulle Samsung ha fallit på det sätt som det har medfört Huawei, Xiaomi, Apple och hans landsmann LG, för att skapa enheter med en dubbel huvudkamera. Det som också sägs om den här kameran är att den helt klart skulle vara överlägsen kamerans Galaxy S8 men det skulle också vara bättre än kameran på iPhone 7 Plus. Detta beror på att not 8 Jag kunde räkna både 12 megapixel vidvinkelobjektiv, ett 13 megapixel teleobjektiv med 3X optisk zoom och optisk stabilisator för båda sensorerna.

Om detta var sant skulle vi se hur Samsung Förutom att gå in på detta nya dubbla sensormode, skulle det generera ett riktmärke för de nya enheterna som vi kommer att se under det tredje kvartalet i år, och naturligtvis vad det kan erbjuda oss nästa iPhone 8.

Källa: Android Central

Relaterade artiklar

Back to top button