Galaxy Note 8 mellan skal, skärmskydd och påstådda äkta foto av dubbla kameror

Det är inte svårt att föreställa sig hur Galaxy Note 8 kommer att se ut, med grunden för S8, och faktiskt den mest kända läckare (@evleaks och @OnLeaks) är båda överens om dess design. Dubbel bakre kameramed bredvid LED-blixt och pulssensoroch sedan den ökända fingeravtrycksläsare, alltid överst på baksidan. Framför, samma infinity display redan uppskattad på Galaxy S8 och S8+, med sina mycket små ramar.

Vissa håller faktiskt också med om denna rekonstruktion case maker. På MobileFun är det redan möjligt att i förbeställning hitta olika skal till Galaxy Note 8, komplett med renderingar som bygger om smarttelefonen, men som inte nödvändigtvis är 100% tillförlitliga. Hur som helst, efter små inkonsekvenser, är det ungefär så smarttelefonen ska vara.

Samma resonemang gäller för skärmskydd som du kan hitta i galleriet nedan, vars former liknar en Galaxy S8, utan att överraska någon.

De två sista bilderna är dock mer intressanta.

Den första är en påstådd äkta bild av baksidan av Galaxy Note 8, särskilt dess två kameror. Det är dock en del omslag inblandat, och bilden är så partiell att det är svårt att säga även om det är en Samsung, men det verkar i alla fall stämma överens med vad vi har sagt hittills, så det kan vara legitimt.

Den sista bilden är istället en komplett rendering, som dock övertygar oss ännu mindre. Lägga märke till frånvaron av Bixby-knappen, och linjerna lite för fyrkantiga, förutom kanterna ovanför och under displayen för tydliga. Vi tvivlar på att Samsung skulle göra en sådan oavslutad officiell rendering, och vi tvivlar också på att knappen för Bixby kommer att försvinna. Det är sant att Samsungs assistent har sina problem, men att ta ut den nu skulle vara som att erkänna sig besegrad några månader efter “lanseringen” av Bixby. Definitivt inte en Samsung-attityd. Vad tycker du om det?

Relaterade artiklar

Back to top button