Galaxy Note 8 kan också komma i en version med 256 GB internminne

Hunger efter internminne på den senaste generationens enheter är det svårt att fylla, även med microSD-kort, molnsystem eller andra verktyg. Just av denna anledning skulle Samsung kunna göra en variant av nästa Galaxy Note 8 med mycket internminne, eller tja 256 GB.

Att avslöja det är det vanliga Roland Quandtsom postade på Twitter en liten bild på vad allt borde vara versioner av de nya Sedlarna, identifierade med respektive koder. Bland dessa finns det också de som bör hänvisa till 256 GB-varianterna, som skulle kunna vara öde endast på vissa marknader specifik.

Faktum är att det redan de senaste veckorna har cirkulerat rykten om särskilda utgåvor av den nya toppserien, utrustad med mer internminne eller 8 GB RAM. Det är troligt att 256GB-varianten kan vara exklusiv för koreanska marknaden och några andra länder, men för närvarande har vi fortfarande inga säkra nyheter.

Vi ser fram emot den 23 augusti, datumet för den officiell presentation av Samsung, för att äntligen veta alla detaljer om Note 8, inklusive priser och tillgänglighet över hela världen.

Relaterade artiklar

Back to top button