Galaxy Note 8-kameran ansluter sig till iPhone 8 Plus i toppen av DxOMark-rankingen

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 8-kameran ansluter sig till iPhone 8 Plus i toppen av DxOMark-rankingen

När det gäller att utvärdera kameror för mobila enheter (och inte bara), det av DxOMark är en av de mest auktoritativa rösterna i spelet, och just denna röst hade dekreterat iPhone 8 Pluss klara överhöghet, i toppen av rankingen med väl 94 poäng (4 fler än HTC U11 och Google Pixel). Idag dock Galaxy Note 8 lyckats undergräva företräde för toppen av Apples sortiment, inse i sin tur äger 94 poäng.

Trots den övergripande poängen gemensamt visade de två enheterna faktiskt många skillnader i resultatsom skulle kunna användas som en källa till stolthet på båda sidor: Galaxy Note 8 kan verkligen skryta med en fantastiska poäng på 100 i fototestersom dock offras av solarna 84 poäng i videotesternamycket mindre än de 89 totalt som iPhone 8.

Hela recensionen belyser hur en så hög poäng beror påutmärkt brusreducering av Galaxy Note 8, till hans förmåga att bevara detaljer i bilderna, men framför allt till en berömvärd zoomkvalitetbåde genom 2x optisk zoom och genom digital zoom vid 4x och 8x förstoringar.

De som baserar valet av sin smartphone på fotografisk kvalitet har därför en nytt riktmärke (så länge han inte är alltför intresserad av videor), även om, som DxOMark själv påpekar, bara tiden kommer att visa oss hur mycket det här rekordet kommer att förbli obesegrade.

Relaterade artiklar

Back to top button