Galaxy Note 8 firar Pyeongchang-OS med en ny specialutgåva (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 8 firar Pyeongchang-OS med en ny specialutgåva (bild)

Spelen i XXIII vinter-OS börjar om några veckor Pyeongchang, i Sydkorea, och uppenbarligen kunde Samsung inte missa firandet av denna händelse, som äger rum precis hemma. Det välkända koreanska företaget har därför bestämt sig för att dra en ny ur hatten specialutgåva för sin Galaxy Note 8, som kommer att finnas tillgänglig i begränsade mängder under de kommande månaderna.

Denna speciella variant av enheten ändrar inte den interna hårdvaran, men lägger till den OS-vapen på baksidan, med en elegant guld-på-vit kontrast. Några har lagts till i programvaran teman Och bakgrunder tillägnad evenemanget och appar är förinstallerade för att bättre kunna njuta av spelupplevelsen.

För övrigt är det alltid den utmärkta Galaxy Note 8 som vi redan känner till, fortfarande en av de mest kraftfulla och funktionella enheterna på marknaden idag. Under OS också 4 000 enheter av specialutgåvan kommer att distribueras till idrottare och partners, men just den här modellen borde också vara det marknadsförsäven om ett eventuellt listpris ännu inte har kommunicerats.

Relaterade artiklar

Back to top button