Galaxy Note 8 demonterad av iFixit: Glas är snyggt, men komplicerar reparationer

Den nya tekniska analysen av webbplatsen jag fixar det fokuserar på Samsungs nya toppsortiment, den berömda Galaxy Note 8 som syftar till att få dig att glömma nederlaget för Note 7.

Platsteknikerna har plockat isär terminalen i varje minsta del och lyft fram de många fördelarna i konstruktionen. Tyvärr är slutresultatet dock inte det bästa: vad gäller reparerbarhetNot 8 samlar endast 4 av 10 poängoch skälen är tydliga nog.

Skulden för detta låga betyg beror på två faktorer: glas Och lim. Även om det ser bra ut, gör glasets bakpanel det mycket svårt att öppna kropp av enheten, hållen samman av massiva doser av lim, vilket också komplicerar varje utbyte av displayen.

Många av de interna komponenterna är modul- och kan bytas ut oberoende, inklusive batteriäven om användningen av lim och lim ökar svårighetsgraden.

Så, även om konstruktionen av den nya anteckningen visar sig excellent både för de komponenter som används och för monteringen kommer reparationer inte att vara en promenad för oberoende tekniker, särskilt på grund av beläggning av kroppen.

Om du vill läsa hela analysen av Galaxy Note 8 kan du gå till den officiella iFixit-webbplatsen på den här adressen.

Är det värt att offra en enhets reparerbarhet till förmån för dess estetik? Försök att ge ett svar i kommentarerna till den här artikeln!

Relaterade artiklar

Back to top button