Galaxy Note 7 med Oreo har fått Wi-Fi-certifiering, men tänk inte på en uppdatering som inte kommer att finnas där

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 7 med Oreo har fått Wi-Fi-certifiering, men tänk inte på en uppdatering som inte kommer att finnas där

Galaxy Note 7, den mest problematiska smartphonen i Samsungs historia, har fått Wi-Fi-certifiering med Android Oreo ombord. Detta är verkligen en märklig detalj, både för att det är en övergiven modell, dras tillbaka från marknadenoch för vilken mjukvaruutveckling borde stoppas, och för att för närvarande inte ens Galaxy S7 har fått Oreo, och den “förtjänar det verkligen” mer än sin explosiva bror (förlåt, jag kunde inte motstå ännu ett skämt om det: mea culpa – Redaktörens anmärkning).

Kanske, men det är bara en hypotes, Samsung arbetar med uppdateringen till Oreo för Galaxy Note 7 FE, versionen med försvagat batteri som har släppts på vissa marknader, och kanske Wi-Fi Alliance kräver validering för alla varianter av samma smartphone; men i själva verket är det bara en hypotes. Det som är säkert är det Det kommer ingen officiell Oreo-uppdatering för Galaxy Note 7med tanke på att Samung har gjort allt för att pressa sina köpare att returnera smartphonen, och det skulle inte vara meningsfullt att släppa en sådan uppdatering, än mindre investera resurser på den.

Historien lär oss också att Wi-Fi-certifieringar, som vi ibland talar om som bevis på en framtida uppdatering, kanske de ska inte tas för mycket i beaktande, men det är en annan historia. I det här fallet kan vi som mest hoppas på lite nyheter för ägare av FE-varianten, men inget mer.

Relaterade artiklar

Back to top button