Galaxy Note 7 kommer att återvända till Europa från den 28 oktober, medan endast 57% av köparna har handlat den

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 7 kommer att återvända till Europa från den 28 oktober, medan endast 57% av köparna har handlat den

Igår rapporterade vi lojalitetsprocenten för köparna av Samsung Galaxy Note 7: 90 % av de som köpte den och sedan fortsatte att kontakta Samsung för retur eller återbetalning, är förblev enheten trogen be om återlämnande av en modell utrustad med ett stabilt batteri; mer procentsatser och info i den här artikeln.

I detta avseende kommer också de procentsatser som hänför sig till europeisk mark fram. Endast 57 % av de europeiska köparna har för stunden kontaktade Samsung för ett eventuellt utbyte eller återbetalning av enheten, lämna då I cirkulation a ett stort antal potentiellt farliga enheter.

Andelen kommer från Samsung Europa, som också skulle ha sagt det 90 % av köparna som kontaktar Samsung de har ersättningsenhet krävsförblir således produkten trogen, medan 3 % frågade i gengäld a annan Samsung smartphone. Vi drar slutsatsen att 7 % istället bad om återbetalning.

Det framgår också av vad som bekräftats av flera källor att den europeiska divisionen av Samsung förbereder sig för släppas ut på marknaden igen den mycket omtalade phablet-starten från och med den 28 oktoberom exakt en månad från nu.

Relaterade artiklar

Back to top button