Galaxy Note 7 har certifierats i Ryssland: ett dubbelt SIM-kort för Europa

Presentationen och lanseringen av Samsung Galaxy Note 7 kommer närmare och närmare. Massproduktionen av enheten förväntas starta redan denna månad, och under tiden kommer officiell certifiering egen av not 7 från Ryssland.

Samsung Galaxy Note 7 kommer att skryta med modellnumret SM-N930FDdär den D. avslöjar närvaron av dubbla SIM-kortplatsoch den F. istället för mall avsedd för marken Europeiska. Det är därför mycket troligt att minst en variant avsedd för italiensk mark skryta med dubbla SIM-kortplatsen. Närvaron av endast ett modellnummer kunde då återigen bekräfta närvaron av endast en modell av Note 7, och inte två, en klassisk och en kant, som ursprungligen förväntats. Det är dock svårt att tro att varianten med dubbla SIM-kort är den enda för vår marknad, eftersom den inte skulle accepteras väl av de olika operatörerna.

Vi tar tillfället i akt att visa dig snabb förhandsgranskning av minimerade applikationer som borde debutera med den nya Note UX: här är en GIF som visar den minimerade appen och förhandsvisningen i helskärmsläge vid passage med S Pen.

Relaterade artiklar

Back to top button