Galaxy Note 6 med Snapdragon 823 och 8 GB RAM är ett bevis på att du inte ska tro på allt

Från Kina med raseri kommer en ny rykte av dessa vackra fylliga, till den grad att de inte alls är trovärdiga. Som du kan läsa från bilden nedan pratar vi om Galaxy Note 6som borde ha CPU Qualcomm Snapdragon 823 (vilket inte ens har tillkännages ännu) och upp till 8 GB Baggeförutom en kamera bak “upp” till 25 megapixlar. Bland annat nämns även en smartphone Xperia och LG G Flex 3som såvitt vi visste hade annullerats, till vilken dessa specifikationer delvis kan avse.

Allt detta för att säga att några absurda rykten om Galaxy Note 6 redan har cirkulerat flera, först och främst den som skulle släppas i juli med Android N (omöjligt, eftersom den nya versionen av Android inte ens kommer att släppas i juli), och för att påminna dig om att hittills är det enda praktiskt säkra Galaxy Note 6 kommer att vara vattentätmed IP68-certifiering, precis som nya Samsung S7.

LÄS ÄVEN: Samsung Galaxy S7 / S7 edge TIM på erbjudande på ePRIS

Allt annat är snack för tillfället, men vi förväntar oss inget epokalt språng jämfört med förra året, absolut inte så att vi når 8 GB RAM, och även i fotografiska frågor har Samsung för tillfället kommit tillbaka med megapixeltalet, och absolut inte framåt.

Relaterade artiklar

Back to top button