Galaxy Note 5 osäker mellan 2K och 4K. Ny Note edge mer lik S6 edge men med Snapdragon 808.

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 5 osäker mellan 2K och 4K. Ny Note edge mer lik S6 edge men med Snapdragon 808.

Ryktena börjar ta form Galaxy Note 5, cirka 4 månader innan den officiella presentationen, väntas i början av september på IFA i Berlin. Enligt vad som rapporterats av SamMobile, Galaxy Note 5 (Project Noble) kommer i år inte att ha många varianter, men den kommer i en enda version, även om det fortfarande är osäkert om den kommer att anta en 2K- eller 4K-skärm, vilket i alla fall blir en Super AMOLED.

Mer “säkra” SoC: Exynos 7422vilket blir den första lösningen någonsin allt-i-ett (ePoP) från företaget, det vill säga med CPU, GPU, RAM, internminne och modem allt integrerat på ett enda chip. Det verkar finnas testenheter med Exynos 7430 också, men den senare skulle inte vara redo för marknadsdebut.

LÄS ÄVEN: Samsungs nya microSD för 4K

När det gäller efterträdaren till Galaxy Note Edgeinternt kallat Project Zen (som därför inte skulle vara en variant av Galaxy S6 som tidigare rapporterats av SamMobile), den här gången ska det vara något annat än en enkel variant med böjd sida.

Det verkar faktiskt som att den nya Note Edge kommer att vara en smartphone runt 5,5 tum Super AMOLED dual-edge med Snapdragon 80816 GB internminne, 16 megapixel huvudkamera med OIS och 8 megapixel frontkamera, och naturligtvis med S Pen. En sorts felande länk mellan Note-serien och S, därav kanske varför den förknippades med den senare.

Som alltid, ta det hela med den legitima fördelen av tvivel, och förvänta dig ytterligare bekräftelser, eller förnekelser, under de kommande månaderna.

Relaterade artiklar

Back to top button