Galaxy Note 5 edge återvänder för att bli uppmärksammad på HTML5test

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 5 edge återvänder för att bli uppmärksammad på HTML5test

Några dagar efter den sista indiskretionen angående Galaxy Note 5här är en till, den här gången i form av en burk testa baserad på HTML5test-plattformen, en sida som låter dig utvärdera din webbläsares kompatibilitet med HTML5-språket.

HTML5test har registrerat en enhet med namnet Ingefära (kom ihåg att Galaxy Note 5 edge kallas internt Projekt Zen) med Samsung webbläsare 3.2, som gjorde poäng i testet 503 (samma poäng som Samsungs webbläsare på Galaxy S6). Att ha en jämförelseperiod a Nexus 5 med Chrome 42, till exempel, noterar den ett något högre resultat, det vill säga 515.

LÄS ÄVEN: Samsung kommer verkligen att göra Galaxy S6 och S6 edge inspirerad av Iron Man

Galaxy Note 5 edge det kommer mer sannolikt att vara en variant av Galaxy S6: det ryktas att den kommer att ha en skärm 5,5″ Super AMOLED dubbelkant, SoC Snapdragon 80816 GB av internminne, backkamera 16 megapixel kamera med OISOch Fram kamera 8 megapixel kamera. Uppenbarligen kommer det att ha S Penoch detta kommer förmodligen att vara den gemensamma nämnaren med det “sanna” Galaxy Note 5som efter triumfen av Galaxy S6 ur prestationssynpunkt kommer den att monteras en Exynos 7422första lösningen någonsin allt-i-ett (ePoP, d.v.s. med CPU, GPU, RAM, internminne och modem integrerade i ett enda chip) från det koreanska företaget.

Relaterade artiklar

Back to top button