Galaxy Note 4: nyheterna om S Health och en reklamfilm för S Pen

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 4: nyheterna om S Health och en reklamfilm för S Pen

Under IFA som hölls i Berlin förra veckan är det säkerligen en av de enheter som stack ut mest Galaxy Note 4den senaste inkarnationen av Samsung phablet som, som redan hade hänt för andra produkter från det koreanska företaget, introducerar några små innovationer även på framsidan S Hälsa.

LÄS ÄVEN: Galaxy Note 4, vår förhandstitt på IFA

Hälsoprogramvaran som kan installeras på de senaste enheterna i Galaxy-serien hade redan flera funktioner som Galaxy S5-ägare känner väl till: stegräknare, funktionalitet för att spåra mat, vikt och sömn samt naturligtvis möjligheten att övervaka hjärtslag tack vare den speciella sensor.

Tack vare en ny modul implementerad på Galaxy Note 4 kommer vi nu med S Health också att kunna upptäcka syrekoncentrationen i blodet (SpO2) ochintensiteten av ultravioletta strålar kommer från solen. Båda kan mätas tack vare en ny sensor, placerad som vanligt under kameran.

När det gäller SpO2-nivån, för att mäta den, placera helt enkelt fingret på baksidan av smarttelefonen (och du kommer att behöva oroa dig om nivån kommer att vara under 90 %, tack Wikipedia), medan vi för att hålla koll på UV-strålarna måste rikta kameran mot solen och vänta några sekunder (uppenbarligen fungerar det bara utomhus).

Men bortsett från innovationerna som introducerats på hälsofronten, fortsätter Samsung att fokusera mycket på egen hand S Pen och det gör det med en plats på Youtube som förbättrar frihandsskrivning och dess betydelse under livets gång. Du hittar den nedan, för att åtfölja bilderna på nyheterna om S Health.

Relaterade artiklar

Back to top button