Galaxy Note 3 skulle kosta Samsung $ 232,50

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 3 skulle kosta Samsung $ 232,50

När en ny (och dyr) topp i sortimentet kommer ut undrar folk ofta vad dess verkliga produktionskostnad är, som ofta lätt är mindre än hälften av den kommersiella: i fallet med Note 3 borde vi vara ungefär en tredjedel (enligt inofficiella uppskattningar).

Säg helt enkelt att Sasmungs nya phablet kostar pengar 232,50 $ det klargör dock inte helt proportionerna: den Galaxy Note II det kostar till exempel 14 $ mindre och den Galaxy S4 $ 18 billigare; och båda, vid tidpunkten för lanseringen, är det inte så att de kostar mycket mindre än Note 3, som fortfarande är den dyraste. Kort sagt, låt oss säga att Samsungs marginal inte har förändrats jämfört med tidigare modeller.

De visasom lätt kan förutsägas, är det det enskilt dyraste elementet: 61 dollar; följer SoC med $49,50, som genom att integrera radion också lyckas rädda något jämfört med GS4:an. Om du är nyfiken på att konsultera alla detaljer om kostnaderna, rapporterade av TechInsightskan du ta en titt på tabellen nedan, säker på att, även om de är dyrare än de tidigare, kommer marginalen för Samsung att vara lika hög.

Relaterade artiklar

Back to top button