Galaxy Note 3 Lite (SM-N7505) och Galaxy Grand Lite (GT-I9060) kan debutera på MWC 2014

Enligt källor från SamMobile-sajten, vanligtvis pålitliga inom detta område, kommer minst två nya Samsung-modeller att presenteras vid nästa Mobile World Congress i Barcelona: den oattraktiva Galaxy Grand Lite, och den mycket mer intressanta Galaxy Note 3 Lite.

Den första kommer att vara något halvvägs mellan den nya Galaxy Grand 2 och den tidigare modellen: utrustad med en 5 tum WVGA (480 x 800), processor fyrkärnig på 1,2 GHz med 1 GB RAM, 8 GB utbyggbart internt minnebakre kamera från 5 megapixlar och främre VGA. Versionen av Android är mer osäker, som för tillfället är 4,2, men den kan lätt vara minst 4,3 på debutdagen.

Support är också mycket troligt Dual simmedan de tillgängliga färgerna bör vara “Midnight Black”, “Lime Green” och orange, med en kommersiell debut som också ett par veckor före Barcelona-mässan, alltså mot första halvan av februari.

LÄS ÄVEN: Samsung Galaxy Grand 2 officiella

Vi kommer nu till det mest intressanta Notes 3 Lite: den senare skulle vara den modell som bekräftades av @evleaks för ett par dagar sedan, SM-N7505, och bör vara tillgänglig i februari och mars 2014förmodligen direkt efter Mobile World Congress.

Exakta tekniska detaljer saknas för närvarande: vi talar om en skärm mellan 5,49 och 5,7 tumkanske LCD istället för AMOLED, med en “reducerad” 8 megapixelkamera, och bara svartvita färger vid debuten.

Det ska bli intressant att se hur mycket Samsung kommer besluta sig för att minska denna Note 3 Lite jämfört med originalmodellen, både vad gäller specifikationer och pris, men tyvärr är bilden fortfarande väldigt osäker, så vi får hänvisa dig till en framtid artikeln för att se tydligare, men det är tydligt att mellan de två modellerna i fråga är det utan tvekan den andra som har fångat vår uppmärksamhet mest.

Relaterade artiklar

Back to top button