Galaxy Note 3 i förbeställning från MediaWorld för 729 €, men online kostar den redan 673 €

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 3 i förbeställning från MediaWorld för 729 €, men online kostar den redan 673 €

Galaxy Note 3 kommer officiellt att anlända i Italien den 25 september för 729 €; men vi hade redan berättat det här. Det är därför logiskt att förbeställningarna skulle börja inom kort, och faktiskt vill vi rapportera ett par, som omedelbart ger oss en uppfattning om hur det kommer att gå under de kommande månaderna.

MediaWorld är, som ofta händer, i pole position, med båda färgerna tillgängliga (svart och vitt) och med det officiella debutpriset: 729 €.

Det är dock på nätet som saker och ting direkt börjar bli intressanta, med butiken Mjukt pris (som verkar åtnjuta ett gott rykte, men som vi uppenbarligen inte kan garantera) som erbjuder både den svarta och vita modellen en 673 € med 2 års italiensk garanti. Vidare benämns den vita varianten tillgänglig om 5 dagareller 18 september istället för 25, medan det för den svarta färgen inte finns några exakta datum.

Uppenbarligen är dessa referenser att ta med den legitima fördelen av tvivel, men det är trevligt att omedelbart lägga märke till “devalveringen” av phablet, som genom att dra nytta av de erbjudanden som kommer (särskilt online) kan du enkelt ta dig själv inom kort på ett mycket lägre pris än det officiella (och redan så är de 56 € mindre).

Så vem av er funderar på att köpa den på dag ett, kanske dra nytta av sådana här möjligheter?

Relaterade artiklar

Back to top button