Galaxy Note 3 “curved” kommer nästa vecka. LG Z “konkav” i slutet av månaden.

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Note 3 “curved” kommer nästa vecka. LG Z “konkav” i slutet av månaden.

Om du har följt de senaste artiklarna om flexibla/vikbara skärmar kommer dagens titel inte att låta konstigt för dig: det verkar som om efter år av framträdanden i olika hemelektronikprogram är den här typen av skärmar verkligen redo för debut, och LG och Samsung är uppenbarligen på första raden.

Den första som tillkännages kommer att vara en Galaxy Note 3-variant med böjd skärm (det är oklart om det kommer att vara modellen eller inte Aktivavilket är hur Samsung fick kalla sina versioner oländig, det vill säga de särskilt resistenta), som kommer redan nästa vecka. Förmodligen kommer en del av skärmen att vara böjd för att följa profilen av densamma, men uppenbarligen är detaljerna inte klara ännu.

Sedan är det LG:s tur som troligen är klar i slutet av oktobermed en ny modell som heter LG Z (eller kanske Z1, även om Sony kanske verkligen har ett dåligt ord att säga vid den tidpunkten).

I det här fallet bör smarttelefonen vara konkavkanske för att bättre följa ansiktets form, men även i detta fall är detaljerna knappa.

Det bör noteras att det hittills såg ut som att LG:s första flexibla displaymodell skulle komma till decemberi form av en stor phablet, som inte stämmer överens med denna svårfångade LG Z, så vi måste bara vänta på att ta reda på vilken av de två hypoteserna som kommer att gå i uppfyllelse.

Det är värt att betona att flexibel display inte innebär att hela smartphonen kommer att vara det, men användningen av dessa tekniker bör fortfarande möjliggöra skapandet av mer motståndskraftiga modeller med ännu mindre ramar än de nuvarande.

Relaterade artiklar

Back to top button