Galaxy Mega Plus visas på AnTuTu benchmark med Snapdragon 400 (foto)

Varianterna hos Samsung fortsätter, åtminstone om vi litar på vad som rapporteras på det välkända AnTuTu benchmark, som berättar om en ny Galaxy Mega, denna gång ackompanjerad av suffixet “plus”, som nu kommer att låta ganska bekant för dem som känner till tidigare uppställningar Samsung.

LÄS ÄVEN: Galaxy Mega, vår recension

Men låt dig inte luras av namnet: vi talar inte om en reviderad och korrigerad version av modellen som finns på vår marknadmen av Galaxy Mega 5.8, som behåller qHD-upplösningen på 540 x 960 pixlar, och berikas av Snapdragon 400-processorn, samma som Moto G, så mycket att prestandan för de två är nästan likadan (17 049) , även om denna nya Galaxy Mega Plus är utrustad med 1,5 GB RAM.

Internminnet får till 8 GB utbyggbarden bakre kameran från 8 megapixlar och batteriet från 2 600 mAhmedan Android-versionen stannar kl 4.3.

Kort sagt, mycket lite förändringar med tillägget av suffixet “Plus”, vilket kanske bara kommer att vara ett förebud om en bredare tillgänglighet av phablet på den internationella marknaden.

Relaterade artiklar

Back to top button