Galaxy Mega: detta skulle vara det definitiva namnet på 5,8 tum och 6,3 tum Fonblets, som kommer i juni

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Mega: detta skulle vara det definitiva namnet på 5,8 tum och 6,3 tum Fonblets, som kommer i juni

Kommer du ihåg Galaxy Fonblet 5.8 och 6.3? Det verkar som att Samsung inte har övergett tanken på att skapa ett par “gigantiska” smartphones men inte tillhöra Note-serien (därför utan S Pen, och förmodligen inte med topphårdvara), som vi hade redan sett nyligen; det enda som tydligen kommer att ändras är namnet: Galaxy Mega 5.8 (GT-I915o) och Galaxy Mega 6.3 (GT-I9200). Bland annat hade vi redan sett GT-I9152-varianten av den första av de två, vilket tyder på närvaron av en DUOS-modell, med stöd för två SIM-kort.

Galaxy Mega 5.8 kommer att finnas tillgänglig i vitt i slutet av maj/början av junimedan Galaxy Mega 6.3 kommer även att finnas i svart men det kommer några veckor senare, förmodligen mot mitten av juni. Pris och specifikationer återstår fortfarande att definiera, men enligt vad GLBenchmark rapporterade för en tid sedan angående 5,8 (Broadcom BCM28155 CPU på 1,2 GHz, VideoCore IV GPU, qHD-skärm) är det bra att inte förvänta sig mycket.

Om inte nekas.

Relaterade artiklar

Back to top button