Galaxy Mega 6.3 får alla andra smartphones att se små ut (och inte bara de)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Mega 6.3 får alla andra smartphones att se små ut (och inte bara de)

GSMArenas kollegor fick möjligheten att prova nya Galaxy Mega 6.3 lite och tog därmed några bilder på phablet tillsammans med andra Samsung-enheter, dvs. Galaxy S4 Och Anmärkningar II; onödigt att ytterligare understryka hur de senare verkar små i jämförelse, som vi redan sett igår.

Ur estetisk synvinkel påminner Galaxy Mega 6.3 mycket om GS4, med identisk övergripande design (bara kameran petar lite mer) e samma finish på plasterna; det som ändras är bara storleken. Även ur en funktionell synvinkel finns det fler affiniteter än med Note II: den finns faktiskt Fågelperspektiveller den flytande touchen i Samsung-sås, men S Pen saknas, en funktion som verkar vara avsedd att förbli exklusiv för Note-serien, förutom alla mjukvaruinnovationer som introduceras i GS4 (multiwindow, Group Play, S Translator, S Travel).

Ur prestandasynpunkt verkar det inte vara några problem, eftersom CPU:n är densamma Exynos 5250 som utrustar Nexus 10och som har visat sig kunna hantera den sistnämndas anmärkningsvärda upplösning mycket väl även i de mest krävande grafiska riktmärkena.

I slutändan verkar det vara ett bra alternativ för dem som inte har några utrymmesproblem och föredrar en stor display framför allt annat. Bli dock inte förvånad om någon annan modell kommer att verka liten för dig efter att ha använt den ett tag. Och kanske inte bara han.

Relaterade artiklar

Back to top button