Galaxy J6 certifierad av FCC: kan ha S9:s Infinity-skärm (mer eller mindre)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy J6 certifierad av FCC: kan ha S9:s Infinity-skärm (mer eller mindre)

De senaste nyheterna från den amerikanska kroppen FCC informera oss om att Samsung också arbetar hårt på linjen dedikerad till enheter låga änden. Vad som ska vara de nya har certifierats på anstalten Galaxy J4 Och Galaxy J6med riktigt intressanta nyheter för den senare.

Modellen med kodnamn SM-J600F den presenterar faktiskt ett skärmformat i 18,5: 9vilket tydligt antyder att Samsung vill ta med det nu traditionella även till denna linje Infinity display redan sett på Galaxy S8 och S9. Det kommer uppenbarligen att vara en helt annan version än den som är monterad på toppsortimentet: skärmpanelen ska vara från 5,6 tumvid upplösning HD+ (720 x 1 480 pixlar), medan ramarna kan vara ganska tydliga, som redan sett på Galaxy A8-linjen.

När det gäller den interna hårdvaran borde vi hitta en SoC Exynos 7870 tillsammans med 3 GB RAM, medan de för Galaxy J4 kan vara ännu något lägre. Båda skulle redan vara utrustade med Android 8.0 Oreo, med Samsung anpassat gränssnitt.

Det är svårt att förstå när och var dessa nya modeller kommer. Även om FCC-certifiering alltid är en viktig signal för en nära förestående presentationför närvarande finns det ingen exakt information om en datum eller en eventuell officiell händelse. Vi ser fram emot andra nyheter under de kommande veckorna.

Relaterade artiklar

Back to top button