Galaxy J2 Pro (2018) har en riktigt bra stil i dessa nya renderingar (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy J2 Pro (2018) har en riktigt bra stil i dessa nya renderingar (foto)

Några veckor efter de första ledtrådarna på databladet kommer här fler nyheter om det nya Galaxy J2 Pro (2018)enhet nybörjarnivå av Samsung som snart kan komma ut på marknaden. Och det här är nyheter av viss betydelse, med tanke på att de senaste läckorna har gett nya framställa kunna visa smarttelefonens utseende i sin helhet.

Arvingen till J2-serien i 2018 års version ska ha en design mycket ren och elegant, med slingrande linjer och en lätt krökning av kanterna på baksidan, vilket borde öka ergonomin. På framsidan finns en 5-tums display vid upplösning HD (720 x 1280 pixlar), med en hemknapp under, medan vi på baksidan kan se det avlånga kamerafacket i linje med kroppen.

Enligt rykten, måtten på enhetens kropp, helt i plast, skulle vara 143,1 x 72,2 x 8,6 mm. Operativsystemet vid lanseringen bör vara Android Oreo, medan det inte finns några särskilda innovationer på hårdvarukomponenterna jämfört med de som redan setts tidigare.

Den nya J2 Pro förväntas lanseras i första månaderna 2018med ett pris som kan vara runt $150. Eftersom den är en lågprisprodukt kommer den troligen bara att finnas tillgänglig i särskilda marknader mellan Asien, Latinamerika och Europa, men efterföljande marknadsföring i USA och andra länder är inte utesluten.

Relaterade artiklar

Back to top button