Galaxy J1 visas på de första bilderna: nya Samsung, gamla linjer (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy J1 visas på de första bilderna: nya Samsung, gamla linjer (foton)

Galaxy J1 äntligen visar sitt ansikte i de som, även om de är inofficiella, vi inte tvivlar på är autentiska renderingar, som visar oss den nya lilla från Samsung, som trots företagets förnyelseavsikt verkligen inte föreslår linjer och material som aldrig tidigare setts.

LÄS ÄVEN: Samsung Galaxy J1: kompletta funktioner hos stamfadern till en ny serie

Galaxy J1 det blir faktiskt en 4,3 tum WVGA (480 x 800 pixlar) med SoC Marvell fyrkärniga 64-bitars, 1 GB RAM, 4 GB internminne och 5 och 2 megapixelkameror, allt drivs av ett 1 850 mAh batteri. Som du kan gissa på bilderna kommer det att finnas två versioner: en enkel-SIM och den andra dual-SIM, alltid LTE, och båda med Android 4.4 KitKat.

Och om inte estetiken blir dess starka sida kommer Samsung istället fokusera på mjukvaruupplevelsen, med funktioner lånade från toppen av sortimentet, som t.ex. ultra energibesparingeller andra dedikerade till den unga publiken (som smarttelefonen riktar sig till) som möjligheten att ta en selfie genom att peka handflatan mot smarttelefonen (palm selfie).

Om vi ​​tror på datumet som visas på renderingarna, Galaxy J1, stamfadern till den framtida serien Galaxy Jskulle kunna presenteras Onsdag 14 januari, alltså om bara ett par dagar, i en vecka som blir allt mer fullsatt med officiella eller påstådda meddelanden. Efter de första renderingarna läckte.

Relaterade artiklar

Back to top button