Galaxy Fonblet 5.8: Samsungs nya phablet i sikte?

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Fonblet 5.8: Samsungs nya phablet i sikte?

Enheten du ser ovan är inte den Fonblet vi talar om i artikelns titel, utan den Galaxy Player 5.8en bärbar mediaspelare som endast säljs i Korea, som uppenbarligen har en 5,8-tumsskärm med qHD-upplösning och är utrustad med en 3 megapixel bakre kamera och Android 4.0.

Som du redan har förstått är idag en dag av rykten i Samsung-huset, oavsett om det är en robust smartphone, en full HD-surfplatta eller den oundvikliga Galaxy S IV; för att slutföra allt kommer Galaxy Fonblet, en 5,8-tums phablet i linje med Galaxy Player som vi har nämnt, som Samsung skulle vara redo att presentera redan nästa månad kl Mobile World Congress (för att undvika tvivel betonar vi att vi pratar om en telefon inte en enkel mediaspelare). Antalet av denna modell skulle vara GT-I9152, vilket också skulle indikera närvaron av två SIM-kort.

Vi har inga ytterligare tekniska indikationer för tillfället, mer än att färgningen ska vara vit: det skulle dock inte vara en modell av Galaxy Note-linjen så, trots storleken, det är inte rättvist att förvänta sig en S Pen.

Uppenbarligen är detta rena spekulationer för tillfället, och du kommer att behöva vänta mer än en månad för att ta reda på om denna Galaxy Fonblet verkligen kommer att vänta på oss i Barcelona (född från sammanslagningen av telefon + surfplatta? Uppenbarligen gillar Samsung inte term “phablet”!), Lite färre nya och mer välgrundade rykten.

Relaterade artiklar

Back to top button