Galaxy Fame och Galaxy Young tjänsteman också i Italien

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Fame och Galaxy Young tjänsteman också i Italien

Vi meddelade dem för dig för ett par veckor sedan och nu kommer pressmeddelandet för vårt land för att formalisera ankomsten av Galaxy Fame och Galaxy Young (Duos) till Italien. Det finns uppenbarligen inga tekniska innovationer jämfört med vad man tidigare sett, och båda modellerna kommer att finnas i olika färger för slutet av mars i våra butiker.

Samsung GALAXI Ung och Samsung GALAXY Fame

Milano, 19 februari 2013 – Två nya smartphones berikar den breda GALAXY-familjen för att möta alla konsumenters mobilbehov. Med många roliga färger är GALAXY Young den perfekta följeslagaren för unga människor som alltid är på språng; medan GALAXY Fame kombinerar kraftfull prestanda med en elegant och omisskännlig design, perfekt för dem som alltid älskar att sticka ut.

Med kompakta och rundade former, GALAXY Ung den har designats med en ergonomisk design och enkla och rena linjer, som garanterar ett bekvämt grepp. Den 3,27″ pekskärmen med HVGA-upplösning erbjuder utmärkt visning av foton och multimediameddelanden.

Det är också möjligt att komma åt dina filer var du än är tack vare Dropbox, samt redigera foton och videor, ladda upp och dela innehåll fritt med vänner.

GALAXY Hunger är en elegant och sofistikerad smartphone. Användare kan fånga de bästa ögonblicken i vardagen tack vare en 5 megapixelkamera och via Bluetooth® 4.0 dela dem i realtid med andra aktiverade enheter. Utrustad med NFC-teknik tillåter GALAXY Fame även enkel delning av innehåll med andra Samsung-smarttelefoner tack vare S Beam-funktionen, som aktiveras genom att helt enkelt röra vid de två enheterna.

GALAXY Young och GALAXY Fame stöder båda operativsystemet Android ™ 4.1 (Jelly Bean) för fullständig anpassning av huvudskärmen, enklare användning av applikationer och delning av tagna bilder. 1GHz-processorn garanterar högre hastighet i att utföra alla funktioner, snabbare laddning av webbsidor och en bättre användarupplevelse av gränssnittet.

4 GB internminne och ett batteri med en kapacitet på 1 300 mAh garanterar en längre varaktighet; medan Wi-Fi Direct-anslutning gör att du enkelt kan dela innehåll mellan flera enheter i närheten.

Med Samsung Game Hub Lite kan konsumenter enkelt komma åt de bästa spelen; medan mjukvaran S Cloud erbjuder möjligheten att synkronisera och spara innehåll som kalenderkontakter, bokmärken och SMS.

Det intuitiva Motion UI känner också igen användarrörelser. Skaka bara enheterna för att uppdatera innehållet och dessutom, om du inte kan svara på ett samtal, vänd helt enkelt på smarttelefonen för att stänga av ringsignalen.

GALAXY Young kommer att finnas i olika färger från slutet av mars; GALAXY Fame kommer att finnas i pärlvitt och metallicblått från slutet av mars.

Relaterade artiklar

Back to top button