Galaxy F: en metallisk version av Samsung Galaxy S5 som kommer i maj?

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy F: en metallisk version av Samsung Galaxy S5 som kommer i maj?

Det har ryktats i flera veckor nu lansering av två versioner av den nya toppen av sortimentet från Samsungsomtandard“och en”Premie“, med metallkropp, skärm med högre upplösningunder namnet F-serien. Händelsen Uppackad 5 å andra sidan lämnade det alla med en torr mun: den Galaxy S5 presenterades för världen och hans lanseringen är planerad till april (till ett pris som ännu inte har fastställts), men det har inte gjorts inget omnämnande till denna fantom premiumversion av enheten.

LÄS ÄVEN: Samsung Galaxy S5, vår MWC 2014 förhandsvisning

Efter bilden för några dagar sedansom skildrade vad som kan vara den metalliska baksidan av en ny version av Galaxy S5, anländer nya föremål direkt från Korea av en ny familj av Galaxy-enheter, kallad “Galaxy F“. Den första enheten i denna familj skulle vara den berömda Galaxy S5 Premiumutrustad med metallkropp och a bättre hårdvara fack jämfört med toppen av sortimentet som presenterades på måndagen.

Vi pratar om 64-bitars Exynos Infinity SoC, optisk stabilisator för kameran e QHD-skärm (2560 x 1440 pixlar), som förväntas lanseras Maj. Den vanliga källan nämner också pris lanseringen av Galaxy S5Standard“, vilket utan tvekan skulle vara sämre till den som föreslogs förra året förS4. Under de kommande månaderna kommer vi förmodligen att se bekräftelse eller förnekande av dessa rykten.

Relaterade artiklar

Back to top button