Galaxy E3, Galaxy J3, Galaxy J5 och Galaxy J7 på väg, för den nostalgiska nya Galaxy

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy E3, Galaxy J3, Galaxy J5 och Galaxy J7 på väg, för den nostalgiska nya Galaxy

Samsung har begärt registrering av namnet på fyra nya smartphones, som kommer att komplettera de två nya E-serien Och J-serien, som företaget ännu inte formellt har infört delvis. Galaxy E5 och E7 har verkligen lanserats i Fjärran Östern, men utan Galaxy E3medan vi redan har en ganska komplett bild av en viss Galaxy J1, men under tiden har företaget registrerat Galaxy J3, J5 och J7, bara för att göra J-serien ännu mer varierad, vilket borde vara den för nybörjarnivå.

LÄS RECENSIONEN: Samsung Galaxy A5 (foton och videor)

Att Samsung efterfrågat sådana namn behöver inte betyda att vi kommer att se dem alla på marknaden, men dessa är så pass bra att passa in i sina respektive E- och J-serier att det är lätt att se steken under röken.

Den enkla registreringen säger oss i alla fall ingenting om tidpunkten för en eventuell kommersialisering, som lätt skulle kunna ske inte omedelbart på global skala utan “fragmenterad”, lite som vad som redan har hänt för Galaxy A och Galaxy E serier.

Foto: Getty Image

Relaterade artiklar

Back to top button