Galaxy Discover: en Samsung utan TouchWiz, men bara för USA

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Discover: en Samsung utan TouchWiz, men bara för USA

Här är något du inte ser varje dag: en Samsung-märkt smartphone, men utan närvaro av tillverkaranpassning. Så, beundra Galaxy Discover, även för att du inte kommer att se den till salu på våra hyllor, eftersom den är en modell endast för USA. Det var verkligen inte ett förbiseende, eftersom Samsung till och med sponsrar denna aspekt som en bonus på smartphonebeskrivningssidan: “

Ett smakprov på ren Android 4.0, Glass sandwich. Upplev det mobila livet utan operatörs- eller Samsung-överlägg.

Även om det därför inte var ett osannolikt förbiseende, står vi inte ens inför en lika osannolik kursändring. Det tror vi faktiskt frånvaron av TouchWiz beror på enhetens lågnivåspecifikationersom ser en 3,5-tums HVGA (320 x 480)-skärm flankerad av en 800 MHz-processor, en okänd (men säkerligen reducerad) mängd RAM och endast 2,7 GB internminne.

Visst är det inte långt från en Galaxy Fame eller Galaxy Young, men uppenbarligen tillräckligt för att övertyga Samsung att avstå från att inkludera sitt eget gränssnitt.

Vad som är säkert är att med tanke på alla ekonomiska modeller som det koreanska företaget lägger ut på marknaden, skulle vi inte ha något emot att se en med ren Android komma till oss, även om denna Galaxy Discover kommer att födas och förmodligen “dö” alltid med Ice Cream Sandwich.

Relaterade artiklar

Back to top button