Galaxy Alpha kommer inte längre att produceras när nuvarande lager tar slut

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Alpha kommer inte längre att produceras när nuvarande lager tar slut

Ankomsten av Galaxy A5, som nu väntas nästa månad, kan markera farväl till Galaxy Alphasom borde ersättas av de andra billigare smartphones i Galaxy A-serien. Detta är åtminstone vad som rapporteras av den vanligtvis pålitliga koreanska källan ET News, enligt vilken Galaxy A5 kommer att anlända till Sydkorea mellan januari och februari, vilket gör Galaxy Alpha “föråldrad” , vars design fördes vidare av de nya modellerna.

LÄS ÄVEN: Galaxy Alpha för 389 €

Även om man antar att rapporten är tillförlitlig förväntar vi oss inte att Galaxy Alpha kommer att försvinna från marknaden på mycket kort tid, men med tanke på de produktionssvårigheter som Samsung står inför med sina metalliska smartphones är det kanske logiskt att företaget vill fokusera sina ansträngningar på de nya enheterna. .

Synd eftersom Galaxy Alpha fortfarande är en bra modell, bestraffad framför allt av en för högt introduktionspris, vilket dock lyckligtvis redan minskat en hel del. Om du har funderat på köpet kanske du ska bestämma dig innan det är för sent.

Relaterade artiklar

Back to top button