Galaxy Alpha förevigad bredvid iPhone 5S och nya bekräftelser för funktionerna (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy Alpha förevigad bredvid iPhone 5S och nya bekräftelser för funktionerna (foto)

Samsung Galaxy Alpha fortsätter att pratas om, med nya bilder i bra upplösning, som porträtterar honom lite från alla vinklar. Metallprofil med rundade hörn (efter de rundade, kommer de patentera dessa också? Reds anm), baksida alltid lite “vaxad”, men ändå avtagbar och hårdvara som redan får folk att prata.

LÄS ÄVEN: Samsung Galaxy Alpha för 699 €?

De högtalaremono, placeras på baksidan av smarttelefonen, bredvid microUSB-porten, som inte är en 3.0 som på Galaxy S5, men den mest intressanta aspekten är kanske sida vid sida med iPhone 5Svarav Galaxy Alpha är tunnare. Om man betänker att den förstnämnda är 7,6 mm tjock verkar ryktena om att de ville att Samsungs smartphone skulle vara runt 6 mm rimliga.

Om tekniska funktionerförutom de som redan setts för några timmar sedan, dök de första ryktena upp angående batterivilket ensamt skulle vara 1 850 mAh, medan SoC ytterligare bekräftas varaExynos 5433 octa-coreoch versionen av Android ombord borde det lyckligtvis vara 4.4.4, även om inte alla är överens om denna aspekt.

Kort sagt behövs det officiella tillkännagivandet för att lösa de sista tvivel, ett tillkännagivande som verkar komma nästa vecka.

Relaterade artiklar

Back to top button