Galaxy A8 och A8 + avslöjades i en videoläcka: här är alla bilder och specifikationer (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy A8 och A8 + avslöjades i en videoläcka: här är alla bilder och specifikationer (foton och videor)

Galeotto var en ny video postat på YouTube, den vanliga slarv som återigen avslöjar oss alla hemligheter av två av de mest efterlängtade smartphones de kommande veckorna: den helt nya Samsung Galaxy A8 och A8+!

Tack vare bilderna och videon som läckt ut på webben är det möjligt att nära beundra enheternas linjer, som har all känsla av att vara lätta versioner mindre gränslös av Galaxy S8 och S8+.

Precis som avslöjats av tidigare rykten har framsidan av Samsungs nya mellanklass ganska accentuerade ramar, med en liten fasa hörnen på skärmen. Resten av kroppen följer den estetik som redan syns på S8 och Note 8, med böjda kanter på baksidan och rundade hörn, vilket ger mycket sinusitet till dessa modeller.

Också för att understryka närvaron av en dubbel kam framifrån från 16 + 8 MP med öppning f / 1,9vilket också bör tillåta upplåsning via Ansiktsigenkänning.

Allt nytt där bak-på vilken kamera main och den läsare för fingeravtryck precis under, med LED-blixten bredvid.

Denna positionering kan vara den som också kommer att användas på nästa Galaxy S9, och det verkar för oss vara ett mycket mer förnuftigt val än vad vi har sett på de tidigare nämnda S8 och Note 8.

Enligt uppgifterna som visas i bilderna, som du kan se i galleriet, ska den nya A8 vara utrustad med en processor Exynos 7885Flankerad av 4 GB av RAM e 32 GB internminne kan utökas via microSD. Batteriet ska ha en kapacitet på 3 000 mAh på A8 och 3 500 mAh på A8+. För resten, både täckningen i glas av ryggen att stödet tillogenomtränglighet.

Kort sagt verkar det som att de två nya produkterna i A-serien är väldigt intressanta, men vi får vänta några veckor till för att officiellt kunna känna till varje detalj. där presentation Samsung bör komma inom kort, förmodligen i första delen av januari, så håll utkik för mer information.

Relaterade artiklar

Back to top button