Galaxy A8 / A8 + kommer att ha dubbla främre kameror och infinity-display: användarmanual och video bekräftar det! (Foto och video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy A8 / A8 + kommer att ha dubbla främre kameror och infinity-display: användarmanual och video bekräftar det! (Foto och video)

Namnet på Galaxy A8 det kan förvirra dig, men oroa dig inte, vi ger inte siffrorna: det verkar faktiskt som att Samsung har beslutat att lägga undan den klassiska A3-, A5- och A7-nomenklaturen och istället byta till två mellanklasser som kallas A8 och A8 +. Vi hade redan flera uppgifter om dessa enheter, men idag finns det viktiga bekräftelser som Användarmanual och en livevideo som visar en av de två enheterna.

Först, vad vi nu vet säkert är att dessa smartphones kommer att vara utrustade med dubbel främre kamera: Tack vare de två linserna kommer appen att stödja funktionen Live fokus för selfies, komplett med en justerbar stapel längst ner för att anpassa graden av förvirring av skärmen.

Tyvärr vet vi inte mycket om de två sensorerna, men den viktigaste kan vara från 13 eller 16 megapixlar. Dessutom bekräftar användarmanualen att den dubbla kameran i år inte kommer att vara exklusiv för Kina, till skillnad från förra året där endast J7 + för den asiatiska marknaden kännetecknades av denna funktion.

Slutligen, i kameran kommer det att finnas levande klistermärken med djur och så vidare, vilket vi redan har sett på Galaxy S8.

Men om man bortser från foto-, manual- och videokomprimeringarna (som du kan se längst ner) bekräftar närvaron avInfinity displaynu ett karakteristiskt varumärke för det koreanska företaget, som för första gången tar med sig knapparna på skärmen för navigering på en mellanklass Samsung och fingeravtrycksläsare på baksidanunder kameran, som det förmodligen också kommer att vara för Galaxy S9.

Slutligen finns det även aviserings-LED och stöd för NFC och MST (Magnetisk säker överföring); Tyvärr berättar manualen inte så mycket mer om de tekniska specifikationerna, men den avslöjar närvaron av en USB-C-kontakt och Android 7.1.1 Nougat (tyvärr ingen Oreo vid lanseringen).

Men videon du kan se nedan föreslår några tekniska specifikationer för Galaxy A8 +: 6 “Super AMOLED-skärm, 16 megapixel bakre kamera och 16 + 8 megapixel främre kamera, Exynos 7885 SoC med 6 GB RAM64 GB internminne och 3 500 mAh batteri.

Vi kommer inte gå för långt på dessa senaste specifikationer, men vad som nu är säkert är att mellanklassen nästa år kommer att påminna mycket om Galaxy S8, men med en dubbel frontkamera som grädde på moset.

Relaterade artiklar

Back to top button