Galaxy A6 och A6 + avslöjade: videor och bilder visar oss alla hemligheter (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy A6 och A6 + avslöjade: videor och bilder visar oss alla hemligheter (foton och videor)

Rykten relaterade till Samsungs nya Galaxy A6 och A6 Plus har verkligen inte saknats de senaste veckorna, men de är de nya bilder ei video rendering tillhandahålls av det vanliga @OnLeaks att avslöja för oss i detalj varje hemlighet i denna nya serie.

Enligt uppgifter som läckt ut tack vare den välkända läckaren är det här modeller av medelhög räckvidd som förblir trogna de traditionella linjerna design från den koreanska tillverkaren, och anammar också några små knep som redan setts på den senaste Galaxy S9.

Även om skärmramarna inte är lika tunna som på toppen av sortimentet, behåller fronten bildförhållandet 18,5: 9 och har alla sensorer i den övre delen, där man även kan se två hål för kamerorna. Det kan vara en främre dubbelkamera? För närvarande finns det inga ledtrådar i detta avseende, så vi tror att det istället är en sensor (kanske ljusstyrka) och en kamera.

där dubbelkamera i verkligheten finns det, men det finns endast och uteslutande på baksidan av varianten Plus.

Konfigurationen liknar den som antogs på Galaxy S9 +, med två optik i vertikalmedan nedan finns fingeravtrycksläsaren.

Standard A6-storlek bör vara 149,9 x 71,5 x 7,8 mmmedan Plus-varianten kunde passa in 160,2 x 76,2 x 8,3 mm. Det finns också två egenheter på den nedre kanten: du kan se en dörr microUSB – konstigt för en 2018-enhet – och hörlursuttagåterigen bekräftat av Samsung för mellanklassen.

Få, dock, nyheterna som rör de tekniska specifikationerna, som mer eller mindre bekräftar vad vi redan visste från tidigare nyheter. Galaxy A6 bör ha en 5,6 tumSoC Exynos 7870 Och 3 GB RAM, medan vi för Plus-modellen talar om en skärm AMOLED från 6 tumSoC Snapdragon 625 Och 4 GB av RAM.

För närvarande har vi fortfarande inte tillräckligt med tillförlitlig information eller på datumet för presentation inte heller på det möjliga priser prislista.

Under tiden kan du dock trösta dig med de många bilder och filmer du hittar nedan.

Galaxy A6 – Videorendering

Relaterade artiklar

Back to top button