Galaxy A6 och A6 + är ännu närmare: här är supportsidan på den officiella webbplatsen (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy A6 och A6 + är ännu närmare: här är supportsidan på den officiella webbplatsen (foton)

För några dagar sedan introducerade vi dig för nästa mellanklassenheter som Samsung kommer att presentera, Galaxy A6 Och A6+. Idag får vi ny information som antyder tillvägagångssättet för deras officiella lansering: supportsida för Galaxy A6 + på Samsungs webbplats.

För några dagar sedan läckte några ut på nätet skärmdump (visas i Galleri) relaterad till certifieringen av dessa enheter på FCCden amerikanska regeringens telekomkommission, som angav modellnamnet och och vissa tekniska egenskaper som integrering av Infinity display med bildförhållande 18,5: 9 och frånvaron av hemknappen. Idag upptäcker vi att supportsidan för dessa modeller har publicerats på den officiella polska Samsung-webbplatsen.

Det finns ingen ytterligare information om resten av hårdvarufunktionerna förutom de, absolut Inte bekräftatläckt under de senaste veckorna föreslår Galaxy A6 med 3 GB av RAM och SoC Exynos 7870 och Galaxy A6+ med 4 GB av RAM och SoC Snapdragon 625.

De två enheterna bör definitivt lanseras i Europa, Ryssland Och Mellanöstern och certifieringen som krävs av FCC får oss att anta att de också skulle kunna debutera på kontinenten amerikansk.

Relaterade artiklar

Back to top button