Galaxy A6, A8 och A9 registrerade: smartphone förmodligen på gång

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy A6, A8 och A9 registrerade: smartphone förmodligen på gång

Samsung förbereder sig för att utöka sitt nya sortiment av smartphones, åtminstone fortsätta med namnen och registrera varumärkena Galaxy S6, Galaxy A8 och Galaxy A9.

Kombinationen av bokstäver och siffror, i Samsungs nya register, har ingen speciell betydelse, eller avslöjar åtminstone inte något om smarttelefonens egenskaper, men än så länge betalas ett större antal för en smartphone med bättre specifikationer, medan den alfabetiska ordningen anger seriens övergripande kvalitet, och så serien Galaxy A den ska förstås överlägsen Galaxy E, till exempel (S-serien är ett undantag, eftersom den alltid har representerat flaggskeppets smartphones).

LÄS ÄVEN: Galaxy A3 – A5 jämförelse (foton och video)

Men med tanke på att endast Galaxy A5 och Galaxy A3 av de nya Samsungs har kommit permanent från oss, förväntar vi oss inga nyheter på kort sikt för vår marknad, där det inte på något sätt är säkert att alla dessa Galaxy A kommer komma i framtiden.

Och glöm inte att detta inte är de enda nya varumärkena som registrerats av Samsung. Vi kommer att prata om det igen vid tidpunkten för det officiella tillkännagivandet.

Relaterade artiklar

Back to top button