Galaxy A51 nedgraderad: uppdateringar kommer att vara mindre frekventa

Några kommer dåliga nyheteräven om de delvis var förväntade, för de nuvarande ägarna av Galaxy A51, en av mellanklasserna som lanserades av Samsung 2020.

Enheten han förlorade modellstatus uppdateras varje månadför från och med nu kommer den att uppdateras men bara var 6:e ​​månad. Vi hänvisar till säkerhetsuppdateringar som Sasmung går med på att släppa med en specifik frekvens för sina enheter på marknaden, baserat på den tid som förflutit sedan de lanserades på marknaden.

Just nu det är inte klart varför Samsung har inkluderat Galaxy A51 i listan över uppdaterade modeller var sjätte månad, givet det mer tid skulle behöva gå bland dem som uppdateras varje månad. Det verkar dock säkert att enheten kommer att ta emot endast två uppdateringar per år ur säkerhetssynpunkt.

Galaxy A51 kommer fortfarande att njuta av Samsungs mjukvarustöd ännu mycket tidminst till början av 2024med tanke på det sydkoreanska företagets senaste åtagande att uppdatera sina enheter i minst fyra år.

Det är också bra att notera att enheten väntar på stor uppdatering till Android 12 och som även kommer att få Android 13 som utlovat av Samsung.

För fler detaljer om Samsungs policy för programvarusupport föreslår vi att du konsulterar den dedikerade sidan på den officiella webbplatsen.

Relaterade artiklar

Back to top button