Galaxy A5 2018 visar fortfarande sin Infinity Display, den här gången inuti ett skal (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy A5 2018 visar fortfarande sin Infinity Display, den här gången inuti ett skal (foto)

Vi närmar oss nyårsafton (förresten, har du redan bestämt vad du ska göra?) Och nyår betyder ny serie av Galaxy A: vi har redan sett några bilder av Galaxy A5 (2018) och vi vet att den kommer att ha en Infinity displaytar upp designen av Galaxy S8 och företaget.

Av denna anledning bör bilderna som du kan se längst ner inte överraska dig mycket, utan bara bekräfta den kantlösa displayen, innesluten i fyra olika omslag.

Som ofta händer har Samsung bestämt sig för att ta med den innovativa designen av purjolök i toppklassen till mellanklassmodellerna; det bör noteras att, tillsammans med Infinity Display, kommer fingeravtrycksläsaren på baksidan uppenbarligen också fram, i en position kanske ännu sämre än den nuvarande (strax under kameran, med sensorn placerad horisontellt och inte vertikalt).

Slutligen, från bilderna kan det tydligt ses att även i detta fall på vänster sida finns Bixby-tangenten: företagets röstassistent kommer därför också att debutera på mellanregistret med en dedikerad knappknapp.

Enligt rykten kommer Galaxy A5 (2018) troligen att presenteras i januari och kan ha Exynos 7885 SoC och 4 GB RAM, men tyvärr verkar det som att den kommer att debutera med Nougat 7.1.1 och inte Oreo.

Relaterade artiklar

Back to top button