Galaxy A5 (2018) har redan en dedikerad sida på Samsungs webbplats (uppdaterad: även A7)

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy A5 (2018) har redan en dedikerad sida på Samsungs webbplats (uppdaterad: även A7)

Från rykte till rykte har vi nu upptäckt nästan allt om den nya Serie A 2018 Samsung, som förbereder sig för att lanseras på marknaden i början av nästa år. TILL Bekräftelse av dessa tider kommer nyheten idag att företaget redan har skapat en sida dedikerad till Galaxy A5 (2018) på egen hand koreansk officiella hemsidaett tecken på att tiden nu är mogen för presentationen.

Webbplatsen hänvisar till enheten med modellkoden SM-A530N, som ska motsvara exakt den nya A5 i en uppdaterad version. Tyvärr finns det fortfarande inga bilder eller tekniska specifikationer som kan ge oss bekräftelse på information har redan läckt ut tidigare, och det är troligt att sådant innehåll kommer att göras synligt först efter den officiella lanseringen.

Under tiden, om du är otålig efter att ha lite mer information om nya A5 kan du titta på renderingarna och bilderna som har dykt upp i några veckor redan, som fortfarande verkar ganska tillförlitliga. Om du vill kontrollera hemsida redan nämnt, kan du hitta den på den här adressen.

Relaterade artiklar

Back to top button