Galaxy A5 (2018) förväntas ha Infinity Display och dual-cam, men det kommer att kosta mer

Note: We hope you enjoy reading this article: Galaxy A5 (2018) förväntas ha Infinity Display och dual-cam, men det kommer att kosta mer

Nya bekräftelser kommer på den nya och redan efterlängtade Galaxy A5 (2018) från Samsung. Den välkände läckaren Eldar Murtazin talade om enheten på Twitter och avslöjade några detaljer mycket intressant.

Den första är inte en nyhet, utan representerar ytterligare en Bekräftelse. Till och med Murtazin skrev faktiskt att den nya A5 kommer att ha en design som mycket liknar Galaxy S8, så även på denna modell kommer vi att hittaInfinity display med bildförhållande 18:9.

Den dubbla kameran på baksidan har också bekräftats, denna gång lånad från nya Galaxy Note 8, även om det ännu inte är klart vad sensorerna och optik Begagnade. Återgivningen i galleriet visar inte denna detalj, men designen på dual-cam kommer förmodligen att likna den som ses på Note 8.

Uppenbarligen kommer dessa innovationer att ha en viss vikt listprisvilket Murtazin tror kan vara högre jämfört med de A5 som utfärdats tidigare år. Tydligen skapar Samsung en ny A-serie som borde passa in i en medelhög räckvidd av marknaden, med välbalanserade enheter ur hårdvarusynpunkt och med en förstklassig design.

Vi får vänta påbörjan av nästa år för den officiella presentationen av både A5 och de andra två smartphones i den nya A-serien 2018-versionen, men vi är säkra på att det redan finns mycket uppmärksamhet på dessa modeller.

Relaterade artiklar

Back to top button